"Mondzorg Delfzijl - Eemsmondgebouw - Duurswoldlaan 2"

De praktijk

Mondzorg Delfzijl is sinds 1 oktober 2018 gevestigd in het Eemsmondgebouw. Het Eemsmondgebouw stamt uit 1969 en heeft prachtige betonplastieken ontworpen door kunstenaar Jaap van der Meij. De tandartspraktijk is gevestigd op de begane grond en is rolstoelvriendelijk.

In de praktijk hebben wij ruimte voor 7 behandelkamers. Alle behandelkamers hebben een directe toegang tot de sterilisatieruimte. De assistentes hebben een eigen looproute waardoor zij nooit met instrumentarium door de algemene ruimtes hoeven te lopen. In de wachtruimte bent u van alle gemakken voorzien. U kunt in de praktijk nog even tandenpoetsen in speciaal daarvoor ingerichte ‘poetshoek’.

Als u in Delfzijl een tandarts zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres. Mondzorg Delfzijl heeft nog ruimte voor nieuwe patiënten. Bij ons kunt u rekenen op een persoonlijke benadering en een vriendelijke sfeer.  De kracht van onze praktijkvoering ligt in het teamconcept waarbij de zorgverleners samenwerken om in overleg met u de zorg te bieden die het beste bij u past.

Iedereen is uniek

Elke mond is zo uniek als het karakter van de patiënt. Daarom biedt onze groepspraktijk een diverse soorten behandelingen. Van advies en sanering door een tandarts tot het plaatsen van implantaten door onze ervaren Implantoloog. Bij Mondzorg Delfzijl besteden wij veel aandacht aan preventie met als doel u te behoeden voor gaatjes en ander ongemak. Wij stemmen onze zorg zoveel mogelijk af op uw wensen, verwachtingen en mogelijkheden.

Waarom patiënten voor Mondzorg Delfzijl kiezen:

  • Verscheidene specialismen onder één dak
  • Vriendelijke, persoonlijke benadering
  • Eerlijk over prijzen