Team

De medewerkers van Mondzorg Delfzijl stellen zich graag aan u voor! In onze praktijk werken wij met taakdelegatie. De tandartsen bij Mondzorg Delfzijl hebben de regie over alle behandelingen. Zij delegeren taken aan de preventieassistenten, mondhygiëniste en de tandtechnieker. De tandartsen kan ook verwijzen. Intern doen wij dat voor Implantologie. Als de tandarts het nodig vindt, kunt u ook verwezen worden naar een specialist zoals bijvoorbeeld een orthodontist of kaakchirurg.

Goed nieuws! Ze is terug!

De patiënten van de Piet Heinstraat weten ongetwijfeld meteen over wie wij het hier hebben. Na een wereldreis van 1 jaar is tandarts Filipa weer terug in Nederland en terug in Delfzijl!

TANDARTSEN

De tandartsen zijn academisch opgeleid. Zij hebben de regie bij Mondzorg Delfzijl. Het behandelplan en hun advies stemmen zij zoveel mogelijk af op de wensen en mogelijkheden van u; de patiënt. De tandarts maakt het plan en delegeert soms taken. Zij bepalen welke professional meewerkt aan de behandeling van de patiënt.

Jan ten Bruggencate MSc.

Werkzaam van maandag tot en met woensdag

BIG-geregistreerd onder nummer:
19020334602

Filipa Coelho Correia MSc.

Werkzaam van maandag tot en met vrijdag

BIG-geregistreerd onder nummer:
29916640702

 

Kayleigh Hesse MSc.

Werkzaam op dinsdag, donderdag en vrijdag.

BIG-geregistreerd onder nummer: 99244346302

MONDHYGIËNIST

De mondhygiënist richt zich primair op de preventie van gaatjes (cariës) in tanden en kiezen en op het voorkomen van tandvleesaandoeningen. Hiervoor doet de mondhygiënist onderzoek, maakt een behandelplan, geeft voorlichting en maakt tanden schoon.

Marian ten Bruggencate

Op maandag t/m donderdag werkzaam

PREVENTIE ASSISTENTES

Eline Dam-Kremer

Carin Kuiper

TANDARTSASSISTENTES

Karina Dipoikromo-Smid

 

 

Mirella Huizinga

Irina Bogomolova

Monique Knipper

Jose Jansen